futuregaming.se

Din sida med casinoinformation

Leagues of Fortune Slot

Introduktion

Leagues of Fortune Slot är en spelautomat från Microgaming från 2012 som tar med spelaren på ett hisnande undervattensäventyr. Med Microgaming som spelutvecklare kan du räkna med mycket bra spelunderhållning, riktigt bra grafik och en tilltalande bakgrundshistoria. Vad som är unikt med denna spelautomat är att den inte har vinstlinjer i vanlig bemärkelse utan istället har en annan teknik som väckt både uppmärksamhet och uppskattning. Denna teknik kallas 1 024-vägsspel och har fått sitt namn från antalet vinstmöjligheter. Det betyder i praktiken att spelet erbjuder spelaren gott om olika sätt att vinna på. I detta havsäventyr med en äkta ubåtskapten ska du samla minst tre eller fler skattkistor för att väcka den gigantiska bläckfisken som i sin tur leder till free spins där vinsterna multipliceras med fem.

Denna spelautomat är ett riktigt roligt och spännande undervattensäventyr med fem hjul, fyra rader och otroliga 1 024 vinstsätt. För att vinna en vinst behövs att minst tre likadana symboler hamnar på angränsande hjul med början på hjulet längst till vänster. Spelet har två specialsymboler som genererar vinster i form av en wild- och en scatter-symbol. Wild-symbolen hjälper till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler och scatter-symbolen aktiverar free spins där du kan vinna samt att vinsterna kan multipliceras med x5. Leagues of Fortune Slot passar utmärkt att spela i mobilen eller surfplattan och kan spelas direkt i webbläsaren eller via en app. Du kan enkelt logga in och börja spela direkt med en relativt ny smartphone, Android eller iPhone.

Vinstlinjer och insatser

Leagues of Fortune Slot har som sagt fem hjul och 1 024 vinstsätt. På denna spelautomat finns otroligt många vinstkombinationer eftersom du spelar med vinstsätt och inte med de vanliga vinstlinjerna. Det minsta myntvärde du kan spela för är 0,01 euro och högsta myntvärde är 0,1 euro. Minsta antal mynt som du kan satsa per linje är ett och max antal mynt är 10. Jackpotten är 350 gånger insatsen och under free spins-funktionen kan du vinna så mycket som 150 000 mynt om du har turen på din sida. Återbetalning till spelare, RTP, ligger på hyfsade bra 96,49 procent. I stället för de vanliga tre symbolerna på varje hjul för vinst har detta spel fyra videospår, vilket ökar chansen att vinna när som helst.

Tema och grafik

Leagues of Fortune är ett dynamiskt spel som tar spelaren med på ett spännande undervattensäventyr. Spelet är oerhört välgjort med detaljrikedom, 3D-effekter, storslagen bakgrundsmusik och innovativa spelfunktioner. Symbolerna följer det nautiska temat med exempelvis en kapten, en karta och en dykare. I spelet används även de klassiska symbolerna A, K, Q och J samt siffran 10. Symbolerna har som vanligt olika symbolvärden där vissa har högre värde och andra lägre värde. Symboler med högre värde genererar självklart större vinster än de med lägre värde. I det här spelet är det symbolen med kaptenen som har det högsta värdet medan bokstäverna och siffran 10 har lägre värden. Specialsymbolen för wild är spelets logga och för scatter är det en skattkista fylld med guld.

Leagues of Fortune Slot Bonusfunktioner

Leagues of Fortune erbjuder spelaren otroligt många vinstkombinationer eftersom spelet har 1 024 vinstsätt men spelet har dessutom spännande bonusfunktioner. Spelets wild-symbol kan dyka upp var som helst på hjulen och ersätta alla andra symboler förutom scattern. Wild uppträder även under gratissnurr. Free spins är en viktig bonusfunktion och kan aktiveras genom att landa minst tre scatter-symboler på hjulen. Sker detta kan spelaren vinna upp till 35 free spins. Väl där hamnar man i ett katt och råtta-spel mellan ubåten och jättebläckfisken som försöker slå fartyget. Varje gång en tentakel träffar en symbol ändras den till ett antal free spins. När detta är klart startar gratissnurr-funktionen med priser som inkluderar en x5 multiplikator. Här går det att vinna riktigt många mynt.

Vad är bra med Leagues of Fortune Slot?

Leagues of Fortune Slot är en innovativ spelautomat med vinstsätt istället för vanliga vinstlinjer. Spelet har mycket bra grafik, bakgrundshistoria och musik som förhöjer spelunderhållningen. Bra och roliga bonusfunktioner med wild- och scatter-symboler som kan ge upp till 35 free spins samt en multiplikator på upp till x5.

Vad är mindre bra med Leagues of Fortune Slot?

Leagues of Fortune Slot erbjuder inte bonusspel. Spelet har heller ingen progressiv jackpott. Tyvärr följde inte Microgaming hela vägen ut med det nautiska temat utan använde de vanliga klassiska symbolerna.

Sammanfattning

Leagues of Fortune Slot är en spännande och innovativ spelautomat från Microgaming. Spelautomaten erbjuder spelaren oerhört många vinstkombinationer eftersom spelet har 1 024 vinstsätt och inte de vanliga vinstlinjerna. Temat är nautiskt, grafiken i 3D och detaljrikedomen i kombination med bakgrundsmusiken är briljant. Återbetalning till spelaren ligger på cirka 96,5 procent, vilket är hyfsat bra och maxvinsten är 350 gånger pengarna. Under free spins kan maxvinsten dock skjuta i höjden till 150 000 mynt. Detta är en spelautomat för de som gillar gratissnurr, vilka är främsta bonusfunktionen i detta spel. Vinster i free spins är kopplade till en multiplikator på upp till x5, vilket gör det hela extra spännande. Spelet är relativt okomplicerat och kan spelas med stort nöje av både nya spelare likaväl som erfarna spelare oavsett storlek på spelkassan.