futuregaming.se

Din sida med casinoinformation

Alaskan Fishing Slot

Introduktion

Är du en som älskar att fiska? Vänta på helspänn tills det rycker till i ditt fiskespö? Då kommer du garanterat fastna för denna fantastiska slot. Alaskan Fishing Slot är skapad av Microgaming och temat är som sagt, fiske. Du får åka på en fantastisk fiskeresa till underbara Alaska. Med alla fisketillbehör du behöver, från ett fiskespö till olika fiskedrag har du allt du behöver för att lyckas fånga de största fiskarna. Slotten har ingen progressiv jackpott, vilket inte gör något när de roliga bonusfunktionerna hjälper dig nå de olika vinsterna. Vi har valt att titta lite närmare på Alaskan Fishing slot och vad den har att erbjuda, är du intresserad får du jättegärna ta en titt här nedan.

Alaskan Fishing slot är uppbyggd precis som de klassiska spelautomaterna, fem hjul och tre rader. Här spelar du dock inte på några vinstlinjer utan du har istället 243 olika sätt att vinna på. Justera din insats, snurra på hjulet och hoppas på det bästa. Svårare än så är det inte. Det finns både free spins att samla och bonusspel som tar dig närmare de stora vinsterna. Vi får inte glömma den trevliga wild-symbolen heller. Stannar wild-symbolerna på hjulen kommer de ersätta andra symboler och på så sätt ge dig större chans att få en vinnande kombination. Med Microgaming, en av de bästa spelskaparna, bakom sig kan vi känna oss lugna att de inte har slarvat med funktionerna i detta spel.

Vinstlinjer och insatser

Alaskan Fishing Slot är väldigt lätt att lära sig. Du spelar på fem hjul, tre rader och hela 243 olika vinstsätt. Du börjar med att ställa in din insats, det gör du genom att justera myntvärdet och insatsnivån. Du ser tydligt hur mycket du satsar när du har ändrat i kontrollpanelen, det kan se lite annorlunda ut beroende på om du spelar med euro, svensk krona eller någon annan valuta. Du hittar dessa på kontrollpanelen längst ner. Sedan är det bara för dig att snurra på hjulen. Vad du inte kan göra här är att ändra hur många vinstsätt du vill spela på. Du spelar alltid på 243 stycken till skillnad från andra slots där det oftast finns runt 20 vinstlinjer.

Tema och grafik

Alaskan Fishing slot har ett fisketema, vilket är ganska självklart från namnet på automaten. Symbolerna är kopplat till temat och du hittar fiskedrag, fiskespö, en låda full med drag och många fler. Det finns även en björnsymbol och en örn. Wild-symbolen har slottens namn som symbol. Även bakgrundsmusiken passar temat perfekt, du hör både härlig musik och fågelkvitter. Skulle du tycka att det blir jobbigt att lyssna på är det bara att du stänger av det. I bakgrunden kan du se en stor sjö, skog och ett berg. Grafiken har vi inget negativt att säga om, den är inte den bästa men inte den sämsta heller. När du får en vinnande kombination ändras musiken och symbolerna börjar röra på sig. Det ser nästan ut som de dansar.

Bonusfunktioner i spelet

I Alaskan Fishing slot kan du stöta på både wild-symboler och scatter-symboler. De fungerar på det klassiska sättet. Wilds ersätter andra symboler medan minst tre scatter-symboler ger dig 15 free spins. Vinner du under free spins-omgången dubblas dina vinster och skulle du få fem wild-symboler vinner du 500 mynt. Vad mer har då Alaskan Fishing slot att erbjuda? Jo, ett trevligt bonusspel som går ut på att du ska välja en av fem fiskar, den fisken nappar sedan på kroken och innehåller en typ av belöning. Du kan här vinna olika belöningar i form av multiplikatorer, från x2 till x15 din insats. För att bonusspelet ska startas måste du snurra fram den leende fiskaren på det första hjulet och det femte.

Fördelar med Alaskan Fishing slot

Alaskan Fishing slot är lätt att lära sig, den har ett härligt tema om du gillar fiske. Det finns wild-symboler, scatter-symboler och ett roligt bonusspel där du kan vinna en multiplikator på upp till 15x din insats. Du spelar på 243 sätt istället för vinstlinjer.

Nackdelar med Alaskan Fishing slot

Bakgrundsmusiken kan bli lite jobbig efter en stund. Det finns ingen progressiv jackpott. Grafiken är inte den bästa, vi vet att Microgaming kan bättre.

Sammanfattning

Alaskan Fishing slot är ett perfekt spel för dig som älskar allt som har med fiske att göra. Här handlar nämligen temat om just det, fiske. Grafiken är inte den bästa, vilket vi kan bortse från när det finns bonusspel och självklart wilds- och scatter-symboler. Justera din insats snabbt och lätt längst ner och snurra sedan på hjulen. Det låter väl lätt? Multiplicera dina vinster upp till 15 gånger i bonusspelet, om inte detta gör att du blir sugen på att testa spelet vet vi vad som gör. Alaskan Fishing slot kommer ge dig en härlig spelupplevelse, det passar framför allt dig som älskar att fiska och möjligtvis även dig som är en nybörjare och vill ha en enklare slot att prova på.